Een mascotte pak laten maken

Premium maatwerk mascotte pakken van Topmascottes!

Mascotte Pak Legoland

Nijmegen, 3 februari 2020

U wilt een mascotte pak laten maken? Dan kunnen we onze collega's van Topmascottes van harte aanbevelen. Topmascottes heeft inmiddels meer dan 1500 premium maatwerk mascotte pakken gemaakt voor tevreden klanten in heel Europa. In deze blog vertellen we u wat een premium mascotte pak kost, wat de levertijd is en waar u verder rekening mee moet houden.

Dé Knuffelproducent is onderdeel van het bedrijf Funexperts B.V. Onder dezelfde firma valt ook het merk Topmascottes, producent van maatwerk mascotte pakken. Naast knuffel producties kunt u dus ook voor een mascotte pak van uw character bij Fun Experts terecht. We maken mascotte pakken op dezelfde wijze waarop we ook knuffels produceren. De best mogelijke kwaliteit tegen de beste prijs. Comfortabele, duurzame kostuums met oog voor detail.

Mascotte Pak Productie

Het proces van het maken van een mascotte pak!

Eigenlijk wijkt de werkwijze van het maken van een mascotte pak niet veel af van de werkwijze bij een knuffel productie. We vragen u eerst een ontwerp aan te leveren van het door u gewenste mascotte pak, of om een omschrijving te geven, zodat wij dit mascotte ontwerp voor u kunnen maken. Vervolgens ontvangt u het ontwerp en / of een uitgebreide offerte. Bij een akkoord op de offerte krijgt u een projectmanager toegewezen die het hele productieproces met u doorloopt. Dus altijd één vaste contactpersoon.

Samen met uw projectmanager selecteert u de te gebruiken materialen en starten we met het maken van uw mascotte pak. Gedurende het proces houdt de projectmanager u op de hoogte van de voortgang. Zodra het mascotte pak klaar is, ontvangt u een foto- / videopresentatie van uw mascotte pak. Eventuele laatste gewenste aanpassingen zijn dan nog mogelijk. Pas wanneer u helemaal tevreden bent over het eindresultaat verpakken we het mascotte pak en zorgen we voor de verzending.

Wat kost het laten maken van een mascotte pak?

De prijs van maatwerk mascotte pakken is sterk afhankelijk van het ontwerp en de gewenste specificaties. Een mascotte pak met veel details zal wat kostbaarder zijn dan een eenvoudige mascotte. Daarnaast is het van belang waarvoor de mascotte ingezet gaat worden. Bij intensief gebruik vraagt het om een andere constructiewijze dan wanneer het kostuum slechts sporadisch wordt ingezet. Grofweg moet u rekening houden met een prijs tussen de €1500 en €3500 per kostuum. Nog goedkoper is mogelijk via andere kanalen, maar dan betreft het geen kostuum van hoge kwaliteit. Topmascotte maakt alleen premium mascotte pakken die bij normaal gebruik met gemak 10 jaar of langer meegaan en mooi blijven!

Cheetah Mascotte Kostuum

Wat is de levertijd wanneer ik een mascotte pak wil laten maken?

De levertijd is afhankelijk van de drukte in ons atelier. Gemiddeld moet u rekening houden met een productietijd van 6 tot 8 weken. Spoedproducties zijn eventueel op aanvraag mogelijk, afhankelijk van het productieschema. Vraag een van de medewerkers naar de mogelijkheden.

Ik wil graag een offerte voor een mascotte pak!

Voor een offerte verwijzen we u graag door naar onze collega's van Topmascottes. Via die website kunt u meer informatie verkrijgen, voorbeelden van recente producties bekijken en een offerte opvragen. Wanneer u al klant bent van dé Knuffelproducent, ontvangt u een leuke korting op het mascotte pak. Geef aan de desbetreffende medewerker door dat u al een bestaande klant bent en de korting wordt direct in de offerte opgenomen. Deze offerte ontvangt u altijd binnen één werkdag.