Knuffels laten maken?

Wanneer wij uw knuffels maken, gaan we als volgt te werk.

U wilt knuffels laten maken? Om tot de gewenste maatwerk knuffels te komen, doorlopen we een aantal stappen. Onze verkoopmedewerkers geven u graag vrijblijvend advies en stellen de offerte op. Indien het tot een opdracht komt neemt een ervaren projectmanager het over en doorloopt samen met u de overige stappen met steeds weer hetzelfde resultaat: veilige én eerlijke knuffels die helemaal naar uw wens zijn.

Advies aankoop knuffels

VRIJBLIJVEND ADVIES

Veel van onze klanten laten voor het eerst een knuffel maken. We nemen dan ook graag even de tijd om u vrijblijvend van alle informatie te voorzien. Wat is het juiste aantal knuffels om te bestellen, welke materiaal opties zijn er en waar moet een veilige knuffel aan voldoen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van vragen die we krijgen wanneer men voor het eerst knuffels laat maken.

Op onze FAQ pagina vindt u meer antwoorden op veel gestelde vragen. Het advies geven we telefonisch of via e-mail maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om aan de hand van voorbeelden het één en ander aan u uit te leggen.
Knuffel ontwerp laten maken

KNUFFEL ONTWERP

De basis om de best mogelijke knuffel voor u te maken, is het ontwerp. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of wij ontwerpen de knuffel voor u. Wanneer u zelf een ontwerp aanlevert, gebruiken we dit als basis voor de productie.

Wanneer u nog geen knuffel ontwerp heeft, tekenen we volgens uw instructies de technische tekening. Deze passen we aan totdat u daar geheel tevreden over bent. U ontvangt een voor- zij- en achteraanzicht zodat u al een goed beeld heeft van het uiteindelijke resultaat.
Knuffel prototype laten maken

KNUFFEL PROTOTYPE

Nadat het knuffel ontwerp definitief door u is goedgekeurd, gaan we van start met de productie van het prototype. Het prototype van uw knuffel passen we ook weer aan totdat u daar helemaal tevreden over bent. Vervolgens sturen we een prototype van uw knuffel naar u op, zodat u het resultaat van dichtbij kunt bekijken. Vervolgens kunnen we de vorm, materiaalkeuze, proporties en de afwerking verder met u afstemmen.

Direct daarna werken we naar het definitieve prototype van uw knuffels toe. Na een akkoord van uw zijde hierop, starten we de massaproductie en maken we de afgesproken hoeveelheid knuffels. Het totale traject om een eerste prototype van uw knuffel te maken, kost ongeveer 2 tot 5 weken, afhankelijk van het aantal gewenste aanpassingen.
Kwaliteit en veiligheid

KWALITEIT & VEILIGHEID

Dé Knuffelproducent produceert knuffels met passie! Ieder project, of het nu 500 of 25000 knuffels zijn, krijgt dezelfde aandacht van onze projectmanagers. We zorgen voor een kwalitatief goed product met oog voor details. Dit ziet u terug in het eindresultaat.

Ook met de veiligheid zit het altijd goed, iedere productie wordt namelijk onafhankelijk door de TÜV getest. Dit gerenommeerde testinstituut test de knuffels op verontreinigende stoffen, ontvlambaarheid en fysieke eigenschappen. De producten zijn hierdoor automatisch CE-gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidseisen van de EU.. (Europese richtlijnen voor speelgoed EN 71, 1,2 en 3).
Massaproductie Knuffels

MASSAPRODUCTIE KNUFFELS

Heeft u het definitieve prototype goedgekeurd? Dan begint het productieproces. De door u gekozen stoffen en materialen voor de knuffels worden nu ingekocht en we stemmen het ontwerp van de knuffel labels met u af. De daadwerkelijke productie kan dan beginnen.

We produceren op een eerlijke wijze met oog voor mens en milieu. Onze productie wordt dan ook regelmatig gecontroleerd door SEDEX en ICTI, waardoor wij een betrouwbaar productieproces onder eerlijke arbeidsomstandigheden kunnen garanderen. U ontvangt dus altijd eerlijke knuffels waarbij er geen sprake is van kinderarbeid of uitbuiting van werknemers. De totale massaproductie duurt ongeveer 4 tot 6 weken, afhankelijk van het door u bestelde aantal knuffels.
Knuffels levering

LEVERING VAN UW KNUFFELS

Na een afgeronde productie worden de knuffels zorgvuldig verpakt en voorbereid voor het transport. Afhankelijk van de door u gekozen transportoptie (lucht- of zeevracht) duurt het nog 2 tot 6 weken voordat de knuffels bij u aankomen. We leveren de knuffels op het door u gewenste moment en de door u gewenste locatie af. Wilt u de knuffel (voor een deel) tijdelijk bij ons opslaan? Geen probleem onze medewerkers leggen u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Zoals u kunt lezen, begeleiden we samen met u het hele traject, waarbij u steeds zeggenschap heeft bij de verschillende te nemen stappen. Op deze wijze produceren we knuffels van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, die helemaal naar uw wens zijn.