FAQ

Antwoorden op veel gestelde vragen

Wat is de minimale bestelhoeveelheid bij maatwerk knuffels?

U wilt knuffels laten maken? Dan is de minimale afname 500 stuks. De enige uitzondering hierop zijn de XXL-knuffels. Het is verstandig om ook de prijs van hogere aantallen op te vragen, de totale prijs per knuffel daalt namelijk aanzienlijk bij een grotere afname. Zo kunt u een goede afweging maken over het aantal te bestellen knuffels.

Wat is de levertijd van knuffels?

Zodra het design is goedgekeurd, zal de levertijd 16 tot 20 weken bedragen. We kunnen sneller leveren door gebruik te maken van luchtvracht, tegen een meerprijs. Onze medewerkers kunnen u meer informatie verschaffen over de levertijd van uw specifieke knuffel productie.

Waar worden de knuffels geproduceerd?

Dé Knuffel Producent produceert knuffels in China. Het overgrote deel van alle knuffels ter wereld worden hier geproduceerd. Dit vanwege de lagereproductiekosten en de specialisatie die men in China over de laatste decennia heeft ontwikkeld. Onze Chinese productie is ICTI-gecertificeerd, om te waarborgen dat ook uw knuffels op een eerlijke wijze worden geproduceerd. De ICTI controleerd streng op kinderarbeid en eerlijke werkomstandigheden voor alle medewerkers. Lonen en overuren worden netjes uitbetaald en de werkomstandigheden zijn goed voor alle medewerkers.

Wilt u toch dat uw knuffels in Europa worden geproduceerd? Dat kan, ook in Europa hebben we productie mogelijkheden voor maatwerk knuffels. De prijzen voor deze knuffels liggen wel significant hoger. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Is fabricage naar Oeko-Tex standaard ook mogelijk?

Ja, dit is mogelijk. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Kunnen jullie knuffels produceren van gerecyclede materialen?

Ja, deze vraag krijgen we steeds vaker. We kunnen ook uw knuffels maken van gerecyclede materialen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kunnen we zelf de te gebruiken materialen voor de knuffels selecteren?

Ja, onze projectmanagers vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn ten aanzien van materiaalgebruik.Uiteindelijk beslist u als klant welke materialen er worden gebruikt voor uw knuffel. Uiteraard zullen we wel ons advies aanbieden.

Waarom moet ik mijn maatwerk knuffels door dé Knuffel Producent laten produceren?

Knuffels produceren doen we vanuit passie! We produceren al meer dan 18 jaar maatwerk knuffels in samenwerking met onze Chinese partners. Die jarenlange samenwerking resulteert in gunstige prijzen maar garandeert ook dat er volgens onze unieke werkwijze wordt gewerkt. Dat resulteert in premium knuffels die helemaal naar uw wens zijn, op tijd worden geleverd en aan alle veiligheidseisen voldoen. Dat alles doen we met oog voor mens en milieu. Onze productie is ICTI-gecertificeerd en waar mogelijk werken we met gerecyclede materialen.

Maken jullie ook mascotte pakken?

Ja, binnen Fun Experts B.V. hebben we al meer dan 14 jaar een aparte mascotte afdeling die daarin gespecialiseerd is. De medewerkers van Topmascottes helpen u graag verder. Wilt u naast knuffels ook een mascotte laten maken? Dan ontvangt u bij Topmascottes een aantrekkelijke korting op een premium mascotte pak.