Maatwerk premium knuffels

Knuffels laten maken? Al vanaf 500 stuks!

Veilige én eerlijke productie

ICTI gecertificeerd, volgens EN71-richtlijnen

Transavia Knuffel
Veilige Knuffels

VEILIG EN EERLIJK

Wij produceren knuffels veilig én eerlijk. ICTI gecertificeerd, dus uiteraard geen kinderarbeid en uitstekende werkomstandigheden voor alle medewerkers.
Voordelige Knuffels

SCHERPE PRIJZEN

We zijn al meer dan 14 jaar de maatwerk knuffel specialist van de Benelux. We leveren kwaliteit met oog voor detail, tegen zeer scherpe prijzen. Dat is de succesformule van Dé Knuffelproducent.
Eigen Ontwerpstudio

ONZE ONTWERPSTUDIO

Alleen een idee voor een knuffel maar nog geen ontwerp? Onze eigen ontwerpstudio helpt u graag bij het op papier zetten van uw idee. Dit doen we gratis en geheel vrijblijvend!
Vanaf 500 stuks

VANAF 500 STUKS

We produceren maatwerk knuffels in de meeste formaten vanaf 500 stuks. In een aantal gevallen kunnen we ook lagere aantallen produceren, vraag onze medewerkers om meer informatie.

We produceren eerlijke én veilige knuffels vanaf 500 stuks

KNUFFELS LATEN MAKEN?

U wilt maatwerk knuffels laten maken? Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat we tegen scherpe prijzen, premium knuffels kunnen produceren. We maken al meer dan 18 jaar knuffels, handpoppen en vingerpoppetjes voor klanten in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

De premium maatwerk knuffels worden altijd, onafhankelijk, getest waardoor de veiligheid is gewaarborgd. Ze voldoen aan de strenge (EN71,1,2,3) normen van de EU en dragen het CE-Keurmerk. Onze productie is tevens ICTI gecertificeerd, wat betekent dat de knuffels op een eerlijke wijze worden geproduceerd met oog voor mens en milieu.

Vraag vandaag nog, geheel vrijblijvend, een offerte aan.

Klik op de play knop om onze introductievideo te bekijken.

Voorbeelden Knuffel Producties

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van recente knuffel producties. Wilt u meer voorbeelden bekijken, bezoek dan onze PORTFOLIO pagina.

Alpro Soja Knuffel
Radisson Blu Knuffel
Tilly Tulp Knuffel
Knuffel Producent Transavia
Tante Rikie Knuffel
Lekker Fit Testimonial

Bedankt voor de fijne samenwerking!

De knuffels zijn geweldig! De stof is mooi, de toegevoegde stiksels in het haar zijn een echte verbetering! Ze ogen heel vriendelijk en lief, onze complimenten.
Evelyne Hurkmans, Rotterdam lekker fit!
We Love Marie

Bedankje vanuit het We Love Marie Fonds

Hier even een mailtje om jullie te bedanken voor het mooie werk. Onze Sterrenwachter was een absoluut succes op de kerstmarkt die we gisteren voor het goede doel organiseerden
Kristof, We Love Marie Fonds vzw

Wilt u meer informatie ontvangen over op maat gemaakte knuffels, handpoppen, vingerpoppetjes, mascottes of knuffeldoekjes, bekijk dan onze FAQ pagina. Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Tevreden klanten!

De beste ambassadeurs zijn tevreden klanten die kozen voor onze unieke werkwijze, premium kwaliteit knuffels en maatschappelijk verantwoorde wijze van produceren. Hieronder een aantal tevreden klanten die u voor gingen.

Logo Danone
Logo Kluitman
Logo Pullmann City
Logo Rode Kruis
Logo Abellio
Logo Vacansoleil
Logo Charles Vögele
Logo Qurios Club